Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Oct 11

 

De Mc.CLOSKEY 407 R is een compacte zeefmachine van ongeveer 6 ton die makkelijk meeneembaar is op de kleinere werven.

McCloskey 407 kleine trommelzeef

McCloskey 407 kleine trommelzeef

 

De trommel wordt aangedreven door vier rubberen wielen in plaats van de gekende ketting tandwielaandrijving. In de trommel zijn meenemers voorzien die de agressieve zeefactie veroorzaken. Het te zeven materiaal wordt door de meenemers meegenomen tot boven in de trommel en wordt dan naar beneden gegooid. Zo moet het materiaal door de mazen van het net die rond de trommel is gespannen.

De 407 R is ook voorzien van een transportband die 180° zwenkbaar is en in de hoogte verstelbaar met afstandsbediening. Dit heeft u de mogelijkheid om een grotere stock en een grotere diversiteit aan producten aan te leggen. De 407 R is dus makkelijk mee te nemen naar kleine werven om te zeven of om grond te stabiliseren. Want de 407 R kan ook uitgerust worden met een doseersysteem voor grondstabilisatie.

McCloskey 407 kleine trommelzeef

McCloskey 407 kleine trommelzeef

 

Een compacte zeefmachine met doseerinstallatie voor de kleinere werven of kleinere hoeveelheden grond die moeten gestabiliseerd worden. Met de vele files en de hoge brandstofprijzen kunnen we beter zoveel mogelijk transportkosten vermijden. De grond ter plaatse optimaal stabiliseren en hergebruiken zal een grote stap in de goeie richting zijn. Dit kan allemaal met de Mc.CLOSKEY 407 R met doseersysteem.

 

Voor alle inlichtingen

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.