Paste your Google Webmaster Tools verification code here
May 28
mobiele kaakbrekers

mobiele kaakbreker op rupsen

Onze Firma Naessens Hydraulics is trots te kunnen meedelen dat we sinds heden  officiëel importeur zijn geworden  voor de Benelux  voor de ganse lijn producten van de befaamde Noord Italiaanse constructeur van mobiele brekers “Gasparin Impiante Sprl”. Door deze stap maken wij een enorme sprong voorwaarts op gebied van de leidende en meest geavanceerde technologie inzake mobiele kaakbrekers. Na meer dan 25 jaar als huisleverancier van OM Track in het bouwen van brekerunits  heeft de firma Gasparin Impiante ruime ervaring opgebouwd en is sinds het jaar 2000 gestart met het uitbouwen van een volledige eigen lijn van mobiele brekers vanaf 23 ton tot 56 ton. Het is dankzij deze ervaring, de nauwe samenspraak met dealers en eindgebruikers en de continue aanpassingen en verbeteringen aan de machines dat men tot een een perfekte oplossing komt die aan de steeds  strengere en hogergestelde eisen van de markt voldoet.

Geen enkel compromies werd gemaakt inzake kwaliteit, bedieningsgemak en bedrijfszekerheid. We zetten even op een rijtje:

–          volhydraulische hydrostatische aandrijving van de brekerunit

–          John Deere of Cat motoren

–          SKF lagers

–          Hardox beklede toevoerbunkers

–          Hoogste ruimte tussen breker en afvoerband

–          Compacte transportmaten

–          Snelle opstarttijd

–          Aggressieve voorafzeving

–          Automatische toevoerregeling materiaal

–          Brekerunit kan zowel voorruit als achteruit draaien

–          Gepatenteerd overlast systeem tegen onbreekbaar materiaal

–          Laag brandstofverbruik

–          Hoge standtijd slijtdelen

–          Zeer eenvoudig te bedienen

–          Instelling korrelgrootte afgewerkt produkt vanop bedieningsbord

–          Zware magneet

–          HD constructie frame

HCS Managment System:

HCS is een electro -hydraulisch systeem dat continu alle machine componenten controleert  en regelt  tijdens de werking van de machine met in het bijzonder de brekerunit, breker opening en bijhorende beveiligingen. Het systeem voorziet de brekerunit van het benodige vermogen, de juiste breker-mondopening voor een constant eindproduct en opent automatisch de  kaak van de breker van zodra een onbreekbaar object zich in de breker bevindt. De toevoer opening van de breker is voorzien van een zware beveiligings kap die bij het openen automatisch de aandrijving van de unit uitschakelt.

kaakbreker

kaakbreker

De werking van het systeem is uniek en gepatenteerd door de fabrikant en het zorgt er niet alleen voor dat de machine uitermate gebruiksvriendelijk en veilig is maar tevens voor een aanzienlijke verlenging van de  levensduur van de ganse machine.

kaakbreker

kaakbreker

Een ganse gamma bestaat uit 6 verschillende modellen mobiele kaakbrekers vanaf 23 ton tot 56 ton. Een percussiebreker met retourzeef met terugloop maakt ook deel uit van het aanbod.

Voor alle gewenste informatie staan wij U graag ter beschikking

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.