Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Dec 13

 

kegelbreker

kegelbreker Rematech

Rematech Kegelbreker voor het produceren van hoogwaardige granulaten.
Een mobiele kegelbreker is de meest recente ontwikkeling van Rematech in Oosterzele.
Doelstellingen welke wij van bij aanvang van de ontwikkeling hebben gesteld zijn:
– 1:  Een robuuste machine voor het breken van een ruime diversiteit aan materialen van mengpuin tot de meest harde en abrasieve welke afkomstig zijn van de industrie.Vandaar de keuze van de Trio kegelbreker als hart van de machine, die met zijn eigengewicht van ca 12 ton de zwaarste kegelbreker is in zijn categorie. standaard is er een hydraulische CSS instelling, een overlast-beveiliging welke de beker componenten beschermt tegen onbreekbare materialen
2: Snel inzetbaar en gebruiksvriendelijk
De opstel-tijd van de machine is minder dan 5 minuten dankzij de vier mechanische steunvoeten voor de vlakstelling van het chassis en de hydraulisch uitklapbare zwenk-bare afvoerband. De cone-breker beschikt over een overzichtelijk en een eenvoudig te bedienen centraal paneel van waarop alle functies overzichtelijk zijn te bedienen waaronder de Start/Stop van de banden en breker, de breker opening of CSS genaamd en de hydraulische release functie welke wordt geactiveerd bij een eventuele materiaalobstructie in het breker-huis.
– 3: Energiezuinig.
Behalve de hydraulische Set-Up functie voor de opstelling en voorspanning van de kegelbreker is de machine volledig elektrisch aangedreven. De breek-unit word met een elektrische hoog-rendementsmotor van 90 Kw aangedreven en de transportbanden met elektrische trommelmotoren. De koel- en smeergroep welke ook is uitgerust met thermische verwarmingselementen in mooi weggewerkt onder in het chassis, Deze zorgt ervoor dat de oliesmering op de juiste druk en temperatuur is alvorens de breek-unit kan worden opgestart en tijdens de werking zorgt een elektrische koeler voor de optimale olietemperatuur.
– 4: snel en goedkoop verplaatsen van werf naar werf.
De machine is mobiel en snel inzetbaar van de ene werf naar de andere. Daarvoor is het volledig trailerchassis door Rematech zelf ontworpen en gefabriceerd. Zo werd gebruik gemaakt van 10 mm hoogwaardig plaatstaal met een unieke vormgeving om maximale sterkte en minimaal gewicht te combineren. De luchtgeveerde assen, automatische hoogteregeling en EBS schijfremmen zorgen ervoor dat de machine snel en gemakkelijke verplaatst kan worden via een baantrekker van werf naar werf. Transport word daardoor niet alleen korter en goedkoper dan het transport per dieplader, maar men verliest veel minder tijd waardoor de machine meer productieve uren kan draaien  wat resulteert in meer winst.
-5: inzetbaar met ieder primaire zeefmachine of breker.
Dankzij de zwenkbare band kan de kegelbreker gemakkelijk met ieder primaire breek- en of zeefmachine machine snel worden geschakeld. Een sonde boven de inlaattrechter van de kegelbreker zorgt ervoor dat de samengestelde machines met elkaar communiceren en daardoor automatisch kunnen produceren.
Het resultaat is een rendabele machine welke met een zeer hoog ROI gehalte dankzij maximale inzetbaarheid met een laag operationele kost
Voor een meer informatie of een demo met deze machine contacteer ons info@naessens-hydraulics.be 
kegelbreker in werking

conebreker en zeefmachine in actie

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.