Paste your Google Webmaster Tools verification code here
May 29

Iedere sorteerinstallatie van Rematech wordt op maat gebouwd en dit in samenspraak met de klant en volgens de strenge kwaliteitseisen opgelegd door ons team van ontwerpers. Al onze machines zijn zwaar en robuust gebouwd om aan de strengste werkomstandigheden te voldoen en dit voor uitzonderlijk vele diensturen. De vaste sorteerinstallaties van Rematech zijn modulair in opbouw.

De toepassingen waarvoor de installaties ingezet kunnen worden zijn legio: recycleren van bouw- en sloopafval, restafval, glas-, papier- en kartonrecyclage, productie van RDF, granulaat, compost en nog veel meer.

sorteerinstallatie bouw en sloop

afval sorteren

Onze productielijn en leveringsprogramma omvat onder andere trommelzeven, vlakdekzeven, flip-flop zeven, magneetafscheiders, non-ferro afscheiders, chloorafscheiders, transportbanden, sorteerbanden, windzifters, was- en schrobschroeven, cyclonen, filters, shredders …

Naast het ontwikkelen en leveren van sorteerinstallaties biedt Naessens Hydraulics i.s.m. Rematech nog andere recyclageoplossingen zoals bijvoorbeeld de mobiele en vaste menginstallaties voor grondverbetering en –stabilisatie. De nieuwe mobiele mengcentrale van Rematech, de Trommelscreen 12.4, combineert zowel mengen als zeven van al uw afvalgronden. Door middel van een nevenstaande silo wordt er via een volautomatische dosering kalk toegevoegd aan bv. zware leemgronden om toch steeds een stabiele, uniforme eindfractie te kunnen verkrijgen. Door middel van de mobiele mengcentrale kunnen ook moeilijke materialen gezeefd worden zoals bv. zware leemgronden. Deze Remasilo-mengcentrale met elektromotor, werkt volledig automatisch met behulp van sensoren. Dankzij de agressieve mengactie dient er maar heel weinig kalk gebruikt te worden.

trommelzeef

sorteerinstallatie

Verder beschikken wij ook over wasinstallaties voor het wassen van granulaten. De Remawash 3618 heeft enkele voordelen zo kan, ongeacht de hoeveelheid zand in het opgavemateriaal, de schoef niet vastlopen dankzij de opwaartse stroming in het water. Er is een goede ontwatering van het restafval dankzij de agressieve ontwateringszeef. En door de peddels en de opgaande schroef wordt het granulaat geschrobd waardoor men een zeer zuiver gewassen product verkrijgt.

afval sorteren

afvalsorteerinstallatie

 

installation de tri

installation de tri déchets

 

overbandmagneet met transportband

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.