Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Jul 27

McCloskey International is wellicht de grootste constructeur van mobiele trommelzeven ter wereld. Vanaf de kleinste trommelzeef van ca. 6 ton tot en met de grootste van meer dan 37 ton en alle tussen liggende modellen in diverse uitrustingen zowel als vaste opstelling, mobiel op banden- of op rupsonderstel zorgt ervoor dat men een keuze heeft uit een gamma van meer dan 40 verschillende modellen. Ondanks dat de basismachines reeds vrij kompleet zijn uitgerust heeft men een ruime keuze aan bijkomende uitrustingen en opties om tot de ideale machinesamenstelling te komen naar gelang de toepassinggebied waarin deze werkzaam moet zijn.

Om maar één te noemen een vibrerend grid voor op de toevoerbunker. Dit is verkrijgbaar met boforbars of vingers, enkeldek of dubbeldek, hydraulisch instelbare hoek of vast, standaard of Heavy- Duty uitvoering.

trommelzeef

trommelzeef

Daardoor schept men een ruim toepassingsgebied waarin de trommelzeven kunnen worden ingezet zoals voor het zeven van gerecycleerd of geschredderd hout, grond, zand, granulaten, glas, afval, compost, bouw en sloopafval, enz.
De McCloskey trommelzeven zijn vooral geliefd om de hoge productiecapaciteit en de zuiver afgezeefde fracties ook in moeilijke omstandigheden en dit dankzij de unieke agressieve zeefactie in de trommel.

trommelzeef

trommelzeef

De meestal standaard aanwezige zwenkbare band met afstandsbediening zorgt voor een grote stockagecapaciteit van de afgezeefde fijne fractie waardoor in de meeste gevallen de machine met één operator kan bedient worden zonder al te veel rendementsverlies. Bijna alle machines zijn verkrijgbaar met rupsonderstel waardoor de mobiliteit op de werf er aanzienlijk op vooruitgaat.

trommelzeef

trommelzeef

De aandrijving van de zeeftrommel gebeurt door middel van vier hydraulische wielen welke rechtstreeks de zeeftrommel in een traploze regelbare snelheid aandrijven. Geen aandrijfkettingen zijn voorzien op de trommels waardoor deze slijtagevrij is en vooral een veel lager werkings- en omgevingsgeluid produceert. Het uitwisselen van een zeeftrommel is een kwestie van een tiental minuten. Een uniek zeefspansysteem en een borstelset zorgen ervoor dat de zeeftrommel zelfreinigend is en daardoor geen manuele tussenkomst vereist tijdens het werken.

Voor elke toepassing dat U hebt staan onze experts U graag bij om een juiste oplossing voor te stellen. Contacteer ons vrijblijvend op info@naessens-hydraulics.be of bezoek onze website www.naessens-hydraulics.be

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.