Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Oct 02

Onze kleinste maar niettemin dapperste trommelzeef in ons gamma is de McCloskey 407.

McCloskey 407 zij

Dit is een mobiele zeefmachine op wielen met één enkele as met  een eigengewicht van ca. 8 ton, optioneel uitrustbaar met ABS remmen voor het eventueel  trekken met een vrachtwagen over de openbare weg.

Als standaard is de machine uitgerust met een zwenkbare band voor het stockeren  van de fijne fractie, deze  is bedienbaar door middel van een afstandsbediening. Daardoor heeft men niet alleen een zeer grote opslagcapaciteit onder de band maar heeft men meer opstellingsmogelijkheden met een daardoor kleinere benodigde opstelruimte.

McCloskey 407 zwenkbare band hoek l
McCloskey 407 zwenkbare band hoek l

De zeeftrommel wordt aangedreven door vier rubberwielen zonder aandrijfketting en is daardoor zeer snel en eenvoudig om te wisselen om een andere fractie te gaan produceren.

De transportbanden zijn zwaar uitgevoerd en ruim bemeten om zo eventuele opstoppingen te voorkomen. Een “Martin schraper” zorgt voor een perfecte reiniging van de band zelfs in de meest kleverige grondsoorten.

Op gebied van prestaties is dit een echte  topper. De constructeur, McCloskey International, heeft verschillende “winning awards” ontvangen voor dit unieke concept als beste compacte zeefmachine. Door  zijn steeds verrassend positieve resultaten in de meest diverse grondsoorten  en  materialen wordt deze eer  dagelijks bewezen.

De belangrijkste werkzaamheden waarin deze machine zich onderscheidt is het zeven van grond, mengen van grond met compost, fijn zeven van teelaarde, zeven van compost, uitzeven van afval, recycleren van grond door het toevoegen en mengen van additieven, zeven van steenfracties en talrijke andere toepassingen.McCloskey 407 Martin scraper

Reeds voor vele aannemers bedrijven betekent de R407 een betrouwbare partner met het potentieel om dagelijks aanzienlijke meerwaarde te creëren voor zichzelf en hun talrijk tevreden klanten.

Contacteer ons en ontdek waarom de R 407 wel eens uw beste investering ooit zou kunnen zijn.

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.