Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Sep 21

McCloskey 512RELHT zwenkbare band

De McCloskey International trommelzeven zijn wereldvermaard en zeer populair in elke recycling sector. Met een jaarlijkse productie van  circa 500 stuks mobiele trommelzeven is deze fabrikant absoluut leider op wereldvlak in dit specifiek marktsegment. De trommelzeef heeft een ruim toepassingsgebied en is vooral gekend in de sectoren zoals de grondrecyclage, afvalrecyclage, compost, granulaten, betonrecyclage, wegenonderhoud en de bouw – en afbraaksectoren.

Een belangrijke toepassing waar de McCloskey trommels zich onderscheiden is in het zeven van grond. Dankzij het unieke concept en een uitgekiende design van de trommel in deze machine is het mogelijk zware en kleverige gronden te verwerken. Door de agressieve zeefactie binnenin de trommel is het mogelijk zuivere fracties te produceren. Door de impact van de vallende stenen in de trommel worden deze niet alleen perfect gescheiden en gereinigd maar zorgen deze erook voor dat het zeefnet open blijft waardoor de contuniteit van de productie wordt behouden.

In vergelijking met klassieke trommelzeven, vlakdekzeven en sterrenzeven produceert de  McCloskey trommelzeef in moeilijke grondsoorten ongeëvenaarde gecalibreerde eindfracties en zuivere stenen en dit betekent een belangrijke meerwaarde en gemakkelijkere afzetmarkt voor deze producten.

Door zuivere fractie te produceren  in één opgave cyclus gaat men ook nog belangrijke besparingen doen op de operationele kosten binnen een recyclage activiteit. Meer in detail betekent dit:  – personeelsbesparing minder productverplaatsing brandstof besparing op slijtstukkenstressvrij personeel

McCloskey 512RELHT werkklaar

Het gamma aan trommelzeven is zeer uitgebreid en bestaat uit minstens 50 verschillende modellen en uitvoeringen met trommels vanaf 2,2 meter tot 11 meter lang.

Voor alle gewenste informatie klik hier

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.