Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Oct 09

De firma Geerts tuin- en grondwerken in Heffen nabij Mechelen heeft onlangs zijn reeds ruim machinepark aangevuld met een nieuwe trommelzeef McCloskey 412 RET.

trommelzeef McCloskey 412 RET
trommelzeef McCloskey 412 RET

De capaciteit maar vooral de kwaliteit van de geproduceerde fracties die de aan te kopen machine moest leveren waren de belangrijkste vereisten waaraan de machine zeker moest aan voldoen.

Pas na het uitproberen van verschillende types en merken van zeefmachines in de verschillende grondsoorten was de keuze eenvoudig, de McCloskey produceerde met glans zuivere fracties met de beste capaciteit en dit in één opgavecyclus.

trommelzeef 412RET

trommelzeef 412RET

Dankzij de aggressieve zeefactie in de trommel van de 407RET slaagt deze machine erin om in één opgavecyclus direct zuivere steenfracties te scheiden van de grond en dit in moeilijke en kleverige omstandigheden. Bovendien is de afgezeefde grond altijd perfect gecalibreerd dankzij de vierkant draadzeefnetten die rond de trommel zijn gespannen. Het is duidelijk dat deze zuivere en gecalibreerde fracties niet alleen een belangrijke meerwaarde creeren maar omdat deze in één beweging tot stand komen zijn de operationele kosten zoals arbeidstijd, brandstof en slijtage veel lager dan met de meeste andere zeefsystemen in diezelfde omstandigheden.

Met de McCloskey dient men niet noodzakelijk te wachten naar de ideale weersomtandigheden zoals vaak het geval is met de meeste grondzeven , zelfs in minder goede weersomstandigheden bijft de 412 voortreffelijk presteren. Daardoor kan demachine op jaarbasis vaker worden ingezet waardoor er een snellere return op de investering wordt verkregen.

McCloskey 412RET Zwenbare bandDe zwenkbare band laat een zeer hoge opslagcapaciteit toe  en is bedienbaar  met afstandsbediening. Doordat deze 180° verstelbaar is de machine in de meeste werkposities  en omtandigheden inzetbaar  en dankzij het rupsonderstel met afstandsbediening  kan er gezeefd worden met slechts één operator.

 

 Voor alle technische gegevens van de McCloskey 412 RET klik hier

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.