Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Oct 02

De Minisizer is de allerkleinste zeefmachine met dubbeldek aggressieve zeefbox staat garant voor zuiver afgezeefde fracties.

McCloskey minisizer werkstand

Deze machine is ideaal geschikt voor de aannemers tuinaanleg en kleinere infrastructuurwerken.

Door het eenvoudig concept zonder aanvoer en afvoerbanden is dit een onderhoudsvriendelijke en zeer betrouwbare machine.

Het laden van de machine gebeurt door middel van een minigraafmachine, een schranklader of een kleine wiellader.

McCloskey minisizer spannen zeefnetten

McCloskey minisizer spannen zeefnetten

In de zeefbox kunnen alle type zeefnetten worden gespannen en door de goede toegankelijkheid zijn deze eenvoudig en snel te wisselen. Voor het zeven van grond met stenen wordt het bovendek  best voorzien van een zwaar draadnet en het onderdek met een snaarzeef met de gewenste draadafstand. Zo is de machine snel omgebouwd voor het zeven van verschillende soorten materialen en fracties.

De aandrijving gebeurt door een Kubota dieselmotor, dankzij de continue gelijkmatige belasting van de motor is het dieselverbruik zeer laag.

De machine is voorzien van een hydraulisch liftbare wielstel voor de verplaatsingen op de werf of het laden en lossen op een dieplader. In werkstand staat de machine volledig vlak op de grond om zo de afgezeefde fractie gemakkelijk te kunnen wegscheppen.McCloskey minisizer wielenstel

Recycleer rechtstreeks op uw werf en bespaar  daardoor uw operationele kosten dankzij deze compacte trouwe medewerker.

Voor meer informatie contacteer ons vrijblijvend

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.