Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Sep 14

NIEUW bij PORTAFILL

Portafill CT 3000 L

Een compacte Driebandzeefmachine van amper 12 ton is uniek in zijn soort.

Als gevolg van de zeer hoge prijzen voor bouwgronden zijn de bouwplaatsen en werven daardoor de laatste jaren steeds kleiner en compacter geworden. De bouw van compactere zeefmachines is een logisch antwoord op dit fenomeen. Niet alleen omdat de werven kleiner zijn maar evenzeer doordat ze moeilijker toegankelijk zijn geworden is het zeer interessant een compacte en wendbare machine te kunnen inzetten.

De huidige technologie in de constructie en afwerking van zeefboxen is dermate geavanceerd dat er probleemloos niet alleen hoog rendement maar tevens kwalitatieve fracties kunnen worden geproduceerd met steeds kleiner en compacter gebouwde machines.

Na de zeer succesvolle Portafill CT2000 is de nu nieuwe CT 3000 en vlotte compacte mini drieband zeef aan het gamma toegevoegd.

Eén van de doelstellingen van de fabrikant was ook dat de machine zeer gemakkelijk  transporteerbaar moest zijn. In deze is hij gradioos geslaagd, deze machine past zelfs binnenin een 40 ft zeecontainer en is daardoor wereldwijd aan de laagste kostprijs te verschepen.

Eens aangekomen op de werf  en van de dieplader afgereden tot op de plaats van de arbeid is de CT 3000 binnen de 10 minuten werkklaar opengeplooid. Deze machine heeft alles erop en eraan zoals zijn grote soortgenoten. Dit zoals een met afstandsbediening bestuurbaar kantelgrid wat voorkomt dat stenen groter dan 100 mm in de opvoerbunker terechtkomen. De hoek is in vier posities regelbaar tevens als de openings en de sluitingshoek. Naast de overfractie van het kantelgrid worden via de dubbeldeks zeefbox nog drie fracties gescheiden, in totaal dus vier fracties.

De aggressieve zeefbox is 2400 mm lang en 1200 mm breed en doet daardoor meer dan wat verwacht is. Een beveiligingsklepPortafill CT 3000 safty tussen de opgavebunker en de zeefbox zorgt ervoor dat bij de instroom van lange objecten en de eventuele blokkering als gevolg daarvan, de machine tijdig wordt uitgeschakeld.

Ondanks de compactheid van de CT 3000 heeft men toch een aanzienlijk hoge stockage capaciteit onder de banden waardoor het weghalen van het gezeefde materiaal toch vlot verloopt.

Het rupsonderstel wordt bestuurd met een kabelbediening en daardoor is de machine uiterst gemakkelijk verplaatsbaar op ieder soort werf op wat voor soort terrein dan ook.

Doordat de zeefbox volledig naar beneden kan worden geplooid zijn de zeefnetten snel en eenvoudig uitwisselbaar.

Grond, zand, stenen, granulaten zijn zijn de meest voorkomende toepassingen voor dergelijke machine maar ook  om in serie te werken in lijn met een mobiele breker is dit een perfecte uitvoering voor het produceren van de gewenste granulaat fracties.

Voor alle technische informatie en toepassingsmogelijkheden staan wij tot uw dienst.

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.