Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Aug 09

De firma Van Pelt Nv te Schoten heeft recent een nieuwe McCloskey S190 3 dek zeefmachine in dienst genomen. Deze zal vooral worden ingezet voor het afzeven van gebroken beton- en puingranulaten. De verlengde opvoerbunker heeft een nuttig volume van meer dan 8000 liter en is uitgerust met een hydraulisch kantelgrid en een Hardox inlaat voor opstelling in lijn met een mobiele breker. De zeer agressieve  zeefbox met een lengte van 6100 mm en een breedte van 1524 mm verschaft de grootste productiecapaciteiten in zijn klasse.

driedek zeefmachine

driedek zeefmachine

De driedek zeefbox waarmee vier verschillende afgewerkte producten kunnen worden geproduceerd is dankzij de zijn unieke constructie uiterst stabiel en stil inwerking. De zeefnetten zijn voorzien van snelspanstiften welke toelaat deze snel en efficient te wisselen.  De vierde transportband is net zoals de andere banden hydraulisch samenvouwbaar volledig binnen het transportgabarit..

tripledeck screen

tripledeck screen

Tevens is er tussen het bovendek en de afvoerband een extra doorvoerband voorzien waardoor obstructies tussenin praktisch uitgesloten zijn. Dankzij de unieke bouwwijze en uiterst compacte transportmaten is de machine eenvoudig te transporteren en in minder dan 15 minuten na aankomst op de werf werkingsklaar opgesteld.

 

 

 

 

 

 

 

De aandrijving geschied door een Cat viercilinder motoren het motorcompartiment is uitermate ruim wat het onderhoud sterk vereenvoudigd.

Voor meer inlichtingen kan U terecht bij Naessens Hydraulics.

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.