Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Aug 23

Nieuw bij McCloskey International.

Na de zeer succesvolle S130 en de S190 twee- en driedek vlakzeven verwelkomen we nu de kleinste broer uit deze reeks.

McCloskey S80 Links

Hij werd gedoopt onder de naam McCloskey International S80 en zoals we mochten verwachten, een machine vanTop kwaliteit.

Bij het McCloskey standaard lijstje horen automatisch de extractie luchtfilter, de aan beide zijden vulbare stalen brandstoftank, het zeer toegankelijk en onderhoudsvriendelijk motorcompartiment, zware uitvoering rupsonderstel, snelspansysteem van zeefnetten, gegalvaniseerde bewegende delen en trapleuningen, inox uitlaatpijp en Heavy Duty transportbanden.

De hoge energy zeefbox staat garant voor het perfect afzeven van de granulaten en dankzij de ruim instelbare zeefhoek worden  extreem hoge rendementen verzekerd.

De ruime opvoerbunker is voorzien van een traploos regelbare opvoerband waardoor zeer precies materiaal kan gedoseerd worden richting zeefbox.

Een kantelgrid behoort tevens tot de standaard uitvoering welke belet dat stenen groter dan 130 mm op de zeefnetten terechtkomen. Dit word uiteraard vanuit de wiellader of de graafmachine bediend met afstandsbediening.

Dankzij de ruime walkways is de zeefbox gemakkelijk toegankelijk voor het wisselen van de zeefnetten. Het bovendek zijdelings gespannen door middel van snelspan spieen en het onderdek is inde lengte gespannen. Door het hydraulisch laten zakken van de fijnefractieband verkrijgt men de ideale ruimte onder de zeefbox waardoor men gemakkelijk het onderdek kan vervangen of reinigen.

De aandrijving gebeurt door een JCB Dieselmax, een motor met een reputatie als krachtig en zuinig welke voldoet aan de strengste normen qua uitstootgassen.

Dankzij de compacte transportmaten kan deze  machine eenvoudig en prijsgunstig van de ene werf naar de andere worden verplaatst.

Voor meer technische informatie klik hier

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.