Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Oct 03

De eerste McCloskey R70  is verkocht aan de firma Boudewijn Wulteputte.

nieuwe zeefmachine McCloskey R70

nieuwe zeefmachine McCloskey R70

Deze firma werd in 1998 opgericht door Boudewijn Wulteputte en groeide door zijn vakbekwaamheid en gedrevenheid uit tot een hedendaagse bekwame partner zowel binnen openbaar domein als voor de particulier. Door de jaren heen is de firma gespecialiseerd tot één van de betrouwbaarste partners in de spoorwerken.

Door de nieuwe locatie in het industriepark E17 te Lokeren is de firma nu nog vlotter bereikbaar en kan ze daaruit alle uithoeken van Vlaanderen tot zelfs in Brussel en Wallonie bedienen . Ideale moment om deel te nemen met de openbedrijvendag  onder de slogan « Verassend Veelzijdig » en zo het dynamisch bedrijf op deze nieuwe locatie even voor te stellen aan het grote publiek.

McCloskey R70 opstart 019

De nieuwe zeefmachine zal vooral worden ingezet voor het zeven van spoorsteenslag en het zeven van grond. Met  een  gewicht van amper 18 ton en zeer compacte transportafmetingen is de machine snel en gamakkelijk te verplaatsen van de ene werf naar de andere. Eens op de werf aangeleverd is de R70 binnen de 10 minuten werkingsklaar opgsteld.

Een hoge energie zeefbox staat garant voor een hoge capaciteit en zuiver afgezeefde fractie en de lange hydraulisch samenvouwbare transportbanden zorgen voor een hoge opslagcapaciteit  van de afgezeefde producten.

McCloskey R70 tussenfractie

McCloskey R70 tussenfractie

Voor alle informatie over deze nieuwe topper van McCloskey klik hier

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.