Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Feb 09

Rematech breidt voortdurend  zijn aanbod aan machines voor de recyclage verder uit.
Zo is de laatste nieuwkomer de trommelzeef inbouw in vaste installaties TROMMELSCREEN 12.4S.
Deze machine is volledig elektrische uitvoering en is uitgerust met een zeeftrommel met een diameter van 1500 mm en een lengte van 4000 mm.
Deze wordt qqngedreven door vier aandrijfmotoren van 7.5 Kw waardoor deze machine uitermate geschikt is voor het zeven van materialen met hoge densiteit. De speciaal uitgevoerde opgavebunker heeft een opslagcapaciteit van 4500 liter en is voorzien van overgedimensioneerde transportband en motorreductiekast waardoor correct fijndoseren bij een hoge belasting  geen enkel probleem vomt.

trommelzeef Rematech 15.4S

trommelzeef Rematech 15.4S

De afvoerband voor de fijne fractie is dermate ontworpen dat deze een geheel vormt met de trommeluitvaltrechter waardoor materiaalverlies onder de machine tijdens de werking tot een minimum worden herleid.
De machine is voorzien van vier zware en in hoogte regelbare steunvoeten waardoor deze snel en eenvoudig aangepast is aan ieder installatie de transportbanden zijn volgens Rematech concept dus geschikt om in zware en moeilijke omstandigheden bedrijfzeker blijven presteren.
De twee onafhankelijke opgestelde zeefborstels boven op de zeeftrommel  zijn regelbaar vanop de werkvloer en zorgen voor een optimale reiniging van de zeef-mazen indien nodig. Deze kunnen manueel worden overgeklapt indien de  omstandigheden dit toelaten waardoor er kan bespaart worden op onnodige slijtage.
Het onderhoud van de trommelzeef beperkt zich tot het maandelijks smeren van de lagers van de transportbanden en het regelmatig bijstellen van zeefborstels en schrapers.
Meestal wordt de machine aangestuurd vanuit de hoofd schakelkast welke de ganse installatie controleert maar optioneel is er een individuele schakelkast te voorzien welke in de machine wordt geintegreerd en waardoor deze volledig autonoom in werking kan worden gezet.
Verdere opties zoals een hydraulisch kantel-grid, een enkeldek of een dubbeldek vibrerend grid zijn als optie te monteren. Boven de opgavebunker waardoor deze trommelzeef in een ruim toepassingsgebied kan worden ingezet.
De meest courante toepassingen zijn in het bouw-en sloop afval, grondverbetering, compostverwerking, RDF productie, glasrecyclage,  zeefzandbehandeling, teelaarde enz…

trommelscreen 15.4S

trommelscreen 15.4S

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.