Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Jun 30

 Compacte  mobiele Crusher

mobiele shredder

mobiele shredder


Nieuw ins ons gamma is de UTM30. 07
Deze mobiele compacte breker heeft een eigen gewicht van 11 ton, is compact gebouwd op een rupsonderstel en is daardoor uiterst geschikt voor inzet op werven met beperkte ruimte. Zijn uniek werksysteem zorgt voor een zeer lage geluidsproductie,  geen trillingen en zeer weinig stofontwikkeling tijdens de werking. Dankzij deze minimale omgevingsoverlast is dit de ideale machine om in werken op werven gelegen in woongebieden
 De UTM gebruikt een werksysteem dat volledig verschillend is aan dat van de traditionele brekers zoals kaakbreker percusiebrekers hamermolens en cone-brekers.
 Het is gebaseerd op twee in elkaar draaiende assen met lage snelheid en uitgerust Hardox 400 messen  met wisselbare hardmetalen slijtdelen.  Het onderscheid wordt gemaakt door het schaarprincipe in plaats van het breken door middel van pletten of impact, dit resulteert rechtstreeks in een veel lager energieverbruik. Deze technologie heeft veel voordelen zoals de mogelijk voor het verwerken van een uitgebreide range aan materialen zoals mengpuin, betonpuin,  asfalt grond en klei.
compacte mobiele shredder

compacte mobiele shredder

INNOVATIEF

 De UTM heeft geen extra operator nodig om de machine te bedienen
De opgave bunker voedt de machine rechtstreeks en daarom is een doseer-bunker niet langer vereist wat resulteert in lagere slijtagekosten..
Onze machine schaart door het materiaal in plaats van drukken wat efficiënter in energieverbruik. De slijtagekosten zijn uiterst gering dankzij  het lage toerental van de assen en het gebruik van de taaiste materialen op de messen.
Alle UTM operaties en functies zijn PLC gecontroleerd waardoor de werking van de machine binnen  de veilige parameters worden behouden zoals automatisch terugdraaien van de assen bij intrede van onbreekbare materialen.
Alle componenten van de machine zijn daardoor tegen overbelasting beveiligd.
 Hoge productiviteit
De opgavetrechter is ruim bemeten zodat  zodat deze eenvoudig te beladen is met lange objecten zoals pilaren spoorwegbalken boordstenen en dergelijke gewoonlijk aanwezig in afbraakmaterialen.
Het grote werkingsoppervlak laat een hoge doorval van het gebroken materiaal toe.
Voordelen van de UTM
   – Zeer compacte transport en werkingsafmetingen.
   – Dankzij laag motortoerental een extreem lage geluidsproductie
   – Laag assen-toerental zorgt voor geen trillingen, lage slijtage en geen stofontwikkeling.
Daardoor is de machine zeer gebruiksvriendelijk en praktisch overal inzetbaar zonder overlast te bezorgen.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen of een demonstratie op info@naessens-hydraulics.be
shredder operator panel

shredder operator panel

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.