Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Sep 25

Compacte zeefmachines zijn zeer populair in de verhuur voor  zeefwerken op de  steeds meer  voorkomende kleinere werven. Vaak is het zo dat ondanks de kleinere transportmaten   de productiecapaciteit  toch verrassend hoog is.

Als voorbeeld de McCloskey Kompaq, onze kleinste machine op rupsen, weegt amper 6 ton en is uitgerust met een dubbeldeks zeefbox van 1200 x 2400 mm. Het totale zeefoppervlak bedraagd  5,76 m²  voor het produceren van twee fractie, zoals bijvoorbeeld grond en stenen. De unieke eigenschappen zitten echter in het ontwerp van de machine zelf, welke gebouwd is met een gedwongen zeefbox .  De vier keer gelagerde schommelas zorgt ervoor dat bij verschilende belasting de slag van de zeefbox steeds  constant blijft waardoor de productie optimaal blijft.

Compaq 2007 (3)

De belangrijkste voordelen van een compacte zeefmachine :

– Gemakkelijk te transporteren

Eenvoudige toegankelijkheid

Lage gronddruk

Snelle opstarttijd op de werf

Hoge productie

Klein werkoppervlak

Door het zeven rechtstreeks op de werf kan men sterk besparen op de operationele kosten en aanzienlijke meerwaarde creeren op de  geproduceerde fracties doordat in vele gevallen deze  hergebruikt kunnen worden op de werf zelf.  Dit levert rechtstreekse besparingen zoals

–  Geen transportkosten van aan- en afvoer

Geen opstelling van verplichte documenten bij grondverplaatsing

Geen verplaatsing = geen eventuele vervuilings aansprakelijkheid

Geen stortkosten

Geen aankoop vervangingsgrondstoffen

Vlakdekzeef of trommelzeef ???

Het type machine wordt bepaald naargelang het soort  te zeven materiaal en de gewenste te produceren fracties.  Belangrijkste parameters zijn

–  Soort grond, materiaal

Grootte en percentage stenen in het opgave materiaal

De gewenste grootte van de afgezeefde fractie

Gewenste capaciteit

Tonnage van de graafmachine

Ons gespecialiseerd team staat U graag bij in het maken van de keuze om de juiste machine in de juiste toepassing maximaal te laten renderen.

Contacteer ons voor meer inlichtingen

Leave a Reply

Copyright 2008-2011 Naessens hydraulics, Filip Naessens, All rights reserved.